Uni ca-n buda

July 27th, 2007 by iskander

Nu ma intrebati cum a ajuns revista respectiva pe scaunelul de laptop din baie. Sau ce fac cu scaunelul de laptop in baie. Ne civilizam, da?

Totusi ea, revista, a ajuns acolo. A poposit practic, asa ca (neavand laptop la mine) m-am apucat sa o rasfoiesc. Bun, mi-era clar de la inceput ca jumate de revista (sau chiar mai mult) e doar reclama la smacuri, farduri si pampersi, dar am zis ca acolo, ceva ceva, o fi de citit (trebuie sa aiba macar o rubrica de sex, nu? ). Pauza totala, inclusiv rubrica de sex (sigilata!!!) era cam rasuflata…

O singura chestiune mi-a atras atentia in revista, pagina de gastronomie. Si nu din cauza locului unde ma aflam, ci din cauza faptului ca titlul imi zicea ceva de genul “E vara, iata niste retete pentru care NU ai nevoie de aragaz” . Ei, toate, dar toate retetele aveau nevoie fie de apa fiarta, fie de cartofi incalziti :)

E clar ca nu pricep revistele astea de femei. Intrebarea se pune, femeile inteligente pricep revistele astea de femei?

P.S. Am aruncat revista, ma ajuta cineva cu un scan? :)

6 Responses to “Uni ca-n buda”

 1. djonexx Says:

  Lasa ca in curand o sa incepi sa citesti … Mami :)

 2. iskander Says:

  Ten Aripa! :)

 3. Mishu Says:

  M-am uitat cam repede peste post si nu am prins decat ideea de baza…ca erai pe buda. Asa ca la final am citit “…ma ajuta cineva cu un scaun?” Cica Activia da rezultate….:-D

 4. iskander Says:

  Un iaurt ca toate celalalte, si totul merge ca uns!

 5. dizzy Says:

  Pai apa se lasa afara, si pe caldura asta fierbe singura.
  Cartofii se pun in apa aia si se incalzesc singuri de nervi.

 6. iskander Says:

  La peste 45 de grade afara, e posibil sa rezolvi problema fara aragaz, e drept, nu m-am gandit la varianta cu oala pe geam!

Leave a Reply